Göcek Boat Expo ‘ya sayılı günler

Göcek Boat Expo, 16 – 20 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek. Tunajans Fuarcılık tarafından Göcek Belediyesi ve Thames Yachting katkılarıyla gerçekleştirilecek fuara tekne malzemeleri, aksesuarları, ekipmanları ve hizmet sağlayan firmalardan yoğun talepler var.  Fuarın Göcek gibi Akdeniz yatçılığında Avrupa’da marka haline gelmeye başlayan bir yerde düzenleniyor olması ve açık alanla birlikte denizde de gerçekleştiriliyor olması ilgiyi daha da arttırıyor.

Bu sene ilk kez gerçekleştirilecek
 
Fuarda yatlar, sürat botları, yelkenli tekne ve guletler, jet skiler, balıkçı tekneleri, teknelerde kullanılan navigasyon sistemleri, motor, yelken ve aksesuarları üretici ve ithalatçıları bir araya gelecek. 80’e yakın tekne bağlanabilme imkanı sunan Göcek Belediye Marina’da temsilcilikleriyle birlikte 150’e yakın firmaya ev sahipliği yapılması ön görülüyor. Tacar Yatçılık, İca, Gia Yachting, Gala Yachting,  Honda Marin, Kaptan Denizcilik, B&C Denizcilik, Ship Art, Orca Marin gibi lider firmaların yer alacağı fuara Bodrum, Fethiye, İstanbul, Antalya ve İzmir’den de talepler var.

Katılımcıları için hedef kitleleri ile birebir temas kuracağı önemli bir iletişim ortamı oluşturmayı hedefleyen Göcek Boat Expo; derneklerle ve ilgili sivil toplum kuruluşlarıyla bir arada hareket edilerek sürdürülen tanıtım çalışmaları sayesinde 10 bine yakın yat tutkununu ağırlamayı bekliyor.

Fuar; T.C Ulaştırma Bakanlığı, T.C Başbakanlık Denizcilik Müsteşarlığı, Muğla Valiliği, Muğla Belediyesi, Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi, Deniz Temiz Derneği Turmepa, İstanbul Yat Kaptanları Derneği, İzmir Tekne İmalatçıları Derneği destekleriyle gerçekleştiriliyor. 

Editör: TE Bilişim