Göcek Boat Expo açılıyor

Göcek Boat Expo Fuarı'nda tekne malzeme, aksesuar ve ekipmanlarının yanısıra çok sayıda tekne sergilenecek.

GÖCEK- Göcek Boat Expo 16 ile 20 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Fuarda tekne malzeme, aksesuar ve ekipmanlarının yanısıra çok sayıda tekne sergilenecek. Göcek Belediyesi ile Thames Yachting'in katkılarıyla Tunajans Fuarcılık tarafından düzenlenen fuar üretici ve ithalatçıları bir araya gelecek.

Fuarda yatlar, sürat botları, yelkenli tekne ve guletler, kanolar, teknelerde kullanılan navigasyon sistemleri, motor, yelken ve aksesuarları üretici ve ithalatçıları yer alıyor. 80'e yakın tekne bağlanabilme imkanı sunan Göcek Belediye Marina'da temsilcilikleriyle birlikte 165 firma ağırlanacak.

Tacar Yatçılık, İca, Gia Yachting, Gala Yachting, Honda Marin, Kaptan Denizcilik, B&C Denizcilik, West Marine, Ship Art, Orca Marin gibi lider firmaların yer alacağı fuara Bodrum, Fethiye, İstanbul, Antalya ve İzmir'den de talepler var.

Fuarda Tacar Yatçılık, Blues Yatçılık, Deniz Yatçılık, Blues, Viramar, Ark Yat, Thames Yachting, Zerana Yatçılık gibi firmalar teknelerini sergileyecek.

Katılımcıların hedef kitleleri ile birebir temas kuracağı önemli bir iletişim ortamı oluşturması hedeflenen Göcek Boat Expo'da dernek ve ilgili sivil toplum kuruluşlarıyla bir arada hareket edilerek sürdürülen tanıtım çalışmaları sayesinde 10 bine yakın yat tutkunu ağırlanacak.

Fuar T.C Ulaştırma Bakanlığı, T.C Başbakanlık Denizcilik Müsteşarlığı, Muğla Valiliği, Muğla Belediyesi, Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi, Deniz Temiz Derneği Turmepa, İstanbul Yat Kaptanları Derneği, İzmir Tekne İmalatçıları Derneği destekleriyle gerçekleştiriliyor.

Editör: TE Bilişim