Gemi İnşa 21- 23 Nisan 2015 tarihleri arasında düzenlenen Sea Asia 2015 Fuarı’na (International Maritime Exhibition and Conference) katıldı.

Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği (GİSBİR) Yönetim Kurulu Başkan Vekili Bilgehan BAYRAMOĞLU, Singapur şehrinde 21- 23 Nisan 2015 tarihleri arasında düzenlenen Sea Asia 2015 Fuarı’na (International Maritime Exhibition and Conference) katıldı.

 GİSBİR Yönetim Kurulu Başkan Vekili Bilgehan BAYRAMOĞLU’nun, T.C. Singapur Büyükelçisi H. Taner SEBEN ve T.C. Singapur Büyükelçiliği Ticaret Müşaviri Hürol KARLI ile bir araya gelerek Türk katılımcı firmalarını ziyaret ettiği fuarda, Beşiktaş Tersanesi Onarım Bölümü Pazarlama Müdürü Gündem GÜMÜŞKAYNAK ve Onarım Bölümü Pazarlama Müdür Yardımcısı Evrim SALTOĞLU, Arma Marine İdari Müdürleri Ali ÇAPACI ve Osman BİLGİN, Onursan Co. Ltd. Genel Koordinatörü Barbaros ONUR, Tersan Tersanesi Onarım Bölüm Müdürü Deniz YÜKSEKTAŞ, Sefine Tersanesi Gemi Onarım Pazarlama Müdürü M. Taner CINGILOĞLU ve Gemi Onarım ve Dönüşümü Pazarlama Yöneticisi Süleyman YILMAZ, DFS Shipstore Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Doğan KAYALI, Gemak Tersanesi Pazarlama Bölge Müdürü Ceki YENİFİLİZ ve Gemi Onarım Pazarlama Müdürü Çağatay TANYOLAÇ katılımcı olarak yer aldı.

 

 

Editör: TE Bilişim