GESTAŞ’tan eğitim kurumlarıyla işbirliği

GESTAŞ Akademi adı altında personel eğitimlerine önem veren Çanakkale’nin deniz ulaşım şirketi, farklı işbirlikleriyle de personeline yatırıma devam ediyor.

Çanakkale’nin özel eğitim kurumlarından Mektebim Okulları, Çanakkale Koleji ve Çanakkale Doğa Koleji ile İşbirliği protokolü imzalayan GESTAŞ, bu anlaşmalarla kendi personellerine özel indirim imkanı tanıyor. Son olarak Çanakkale’de hizmet vermeye başlayan Mektebim Okulları Çanakkale Kampüsü ile protokol imzalandı. Genel Müdür Volkan Uslu’yu makamında ziyaret eden Mektebim Okulları Çanakkale Kampüsü Kurucu Temsilcisi Merih Utkular, Halkla İlişkiler ve Veli İlişkiler Müdürü Gözde Nalbant, okulun faaliyetleriyle ilgili bilgiler verdi. Ziyarette iki kurum arasında hazırlanan protokole imzalar atıldı.

ERKEN KAYIT İNDİRİMİNE EK %10 İNDİRİM

Bu anlaşmayla birlikte GESTAŞ personelleri, çocuklarını Mektebim Okulları’na %10 indirimle kayıt ettirebilecek. Mektebim Okulları’nın %20 olan erken kayıt indirimine ek %10 GESTAŞ indirimiyle birlikte yıllık ücretlerde ciddi bir indirim söz konusu. DOĞA KOLEJİ’NDEN %5+%5, ÇANAKKALE KOLEJİ’NDEN %5 GESTAŞ Deniz Ulaşım’ın bir diğer işbirliği yaptığı eğitim kurumları Çanakkale Koleji ve Doğa Koleji oldu. Doğa Koleji ile yapılan protokol çerçevesinde, GESTAŞ personellerine özel %5+%5 indirim uygulanacak. Çanakkale Koleji’nin GESTAŞ personelleri için uyguladığı indirim oranı ise %5 olacak.

Editör: TE Bilişim