Adem Şimşek Yeniden Başkan

Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği (GEMİSANDER) olağan genel kurul yapıldı. Oy birliği ile başkanlığa Adem Şimşek tekrar seçildi.

Yeni dernek binası toplantı salonunda kongre üyelerinin çoğunluğu sağlaması ile olağan genel kurul gerçekleştirildi. Adem Şimşek ve yeni yönetim kurulu oy birliği ile üç yıllığına tekrar seçildiler. Başkan Adem Şimşek’in kısa açılış konuşmasının ardından başlayan olağan genel kurula divan başkanlığına avukat Meriç Kaptan’nın seçilmesi ile devam edildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından derneğe hizmetleri geçen onursal üyeler Ender Özer, Orhan Işık, İlhan Coşkuner ve Zeki Gökduman’a Başkan Adem şimşek tarafından birer plaket verildi. Yönetim kurulu 2011 – 2013 faaliyet ve denetim kurulu raporları, bilanço, tahmini bütçe üyelerin onayına sunuldu ve kabul edildi. Üyelerin oy birliği ile kabul ettikleri açık oylama sonucu Adem Şimşek ve yeni yönetim kurulu üç yıllığına oy birliği ile tekrar seçildi.

Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği Genel Kurulunda yeni oluşan yönetim şu isimlerden oluştu: Adem Şimşek, Cevdet Temurtaş, İsmail Önal, Akın Kandemir, Bülent Gökduman, Ramazan Yiğit Yunus, Emre Yolcu, Asım Özdoğan

ADEM ŞİMŞEK: GEMİSANDER DÜNYADA EN İYİ YERE GELECEK

Başkan Adem Şimşek genel kurul sonunda yaptığı teşekkür konuşmasında şu sözlere yer verdi “Ekibim ve ben camiamız için dünyanın her yerine gittik. Bu yüzden yorulmadık ve devam ediyoruz. Birlik ve beraberliğimiz ile Gemi Geri Dönüşüm Sanayiciler Derneği sadece Avrupa da değil dünyada en iyi yerlere gelecektir. Bizler bunun temellerini attık. Yeni ekibimizle çalışmaya devam edip daha iyi yerlere geleceğiz. Var olan sıkıntılarımızı çözmek için gerekli çabayı da göstereceğiz. Bize destek veren vermeyen herkese de çok teşekkür ederim” dedi.

Editör: TE Bilişim