T.M.M.O.B  GEMİMO İZMİR ŞUBESİ HAKKI TOROS BAŞKANLIĞINDA KURUCU YÖNETİM KURULUNU BELİRLEDİ.

Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı TOROS yaptığı konuşmada;"1960 Yılında kurulan T.M.M.O.B Gemi Makineleri İşletme Mühendisleri Odası Anayasanın 135. Maddesinde tanımlanan, 66 ve 85 sayılı KHK ve 7303 sayılı yasa ile değişik, 6235 sayılı yasaya göre kurulmuş kamu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Türk Denizciliğinin geliştirilmesi ve bu bağlamda hizmet verecek teknik elemanların yetiştirilmesinde sorumluluk yüklenen İhtisas Odası sahasındaki teknolojik gelişmeleri de yakından takip ederek üyelerininin istifadesine sunmaktadır. Odamızın Serbest Mühendislik, Müşavirlik Hizmetleri, Büro Tescil ve Mesleki Denetim Yönetmeliği 19.10.2006 tarihli resmi gazetede yayınlanarak yürürlüğe girmiştir." dedi.

Hakkı TOROS T.M.M.O.B GEMİMO İZMİR ŞUBESİ Yönetimi olarak tüm kurum,oda,dernek ve T.M.M.O.B  GMO İZMİR ŞUBESİ ile birlikte uyum içinde  Denizcilik Sektörüne faydalı olmak için çalışacaklarını vurguladı.

Gemi Makineleri İşletme Mühendisleri Odası İZMİR Şubesi Kurucu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığına;Göksenin EROĞUL, Sekreterliğe;Mustafa NURAN, Saymanlığa;Oğuz ARBUN, Üyeliklere; Ali KARAKURT, Durmuş ÜNÜVAR, Zafer KARAÖZ, Yedek Üyeliklere; Selami METİN, Nuri ÇELİK, Serdar ÖZKAYA,Taner ÖZÜDOĞRU, Levent KÖLETELİ, Engin ŞENGİL, Hamit KAŞIKÇI seçildi.

Editör: TE Bilişim