Başkan Mustafa Nuran'in açılış konuşması ile başlayan Genel Kurul, Divan Başkanlığına Feramuz Aşkın, yardimcılıklara Zafer Karaöz ve Durmuş Ünüvar'ın seçilmesi ile devam etti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Kaptan Altay Altuğ, T.C Başbakanlık Denizcilik Müsteşarlığı İzmir Bölge Müdürü Hızır Reis Deniz, 9 Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dekanı Güldem Cerİt, Denizcilik Fakültesi Makina Bölümü Başkanı Ender Asyali Gemİmo İzmir'e başarilar dileyerek, GEMİMO'nun İzmir'deki önemini vurguladı.

Çoğunluğun ve ilginin fazla oldugu Genel Kurulda GEMİMO İzmir Başkani Feramuz Aşkın ve GEMİMO İzmir Şubesi Kurucu Başkanı Hakkı Toros GEMİMO'nun faaliyetlerini ve üyelerin haklarını açıkladı.
 
Yönetimin ibra edildiği Genel Kurula 9 Eylül Denizcilik Fakültesi 4. sinif gemi makinaları işletme mühendisleri adaylarının tam kadro katılımı dikkat çekti.
 
Genel Kurul, Kaptan Altay Altuğ'un talebelere ve yönetime verdiği öğlen yemeği ile son buldu.
 
8 Mayis 2011 pazar günü oda merkezinde yapilan seçim neticesinde; Hakkı Toros, Savaş Pehlivan, Zafer Karaöz, Onur Tongur,Alper Özfenerci, Levent Ertuğrul ve Bora Kayacan asil yönetim kurulu üyeliğine, Mustafa Nuran, Serdar Özkaya, Engin Aktaş, Göksenin Eroğul, Hasan Uslu, Ali Karakurt ve Cem Sokman yedek yönetim kurulu üyeliğine seçildi.

Editör: TE Bilişim