GEMİMO İzmir Şubesi İlk Genel Kurulunu Yaptı

Hakkı Toros Başkanlığındaki GEMİMO(Gemi Makineleri İşletme Mühendisleri) İzmir Şubesi kurucu yönetim kurulu kuruluş hazırlıklarını tamamlayarak ilk Genel Kurulunu 30.05.2009 cumartesi günü Denizcilik Müsteşarlığı İzmir Deniz Evi'nde yaptı.

Divan Başkanlığını Durmuş Ünüvar'ın yaptığı genel kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile açıldı. Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı bir teşekkür konuşması ile GEMİMO İzmir Şubesi'nin önemini belirterek bölgedeki kuruluşlarla uyum içinde sektöre faydalı olmak için çalışacaklarını belirtti. Daha sonra söz alan GEMİMO Başkanı Muammer Yağız odal olarak sahip oldukları yetkileri artırmaya çalışacaklarını söyledi.

TMMOB İKK Genel Sekreteri Ferdan Çiftçi, 9 Eylül Üniversitesi Denizcilik Yüksek Okulu Müdürü Prof. Güldem Cerit, Makine Bölüm Başkanı Ender Asyalı, GMO İzmir Şube Başkanı Emrah Erginer, Kaptan Müttalip Altıner ve Kaptan Altay Aktuğ yaptıkları konuşmalarda  GEMİMO İzmir Şubesine başarılar diledi.

İlk günkü konuşmalaran sonra 31.05.2009 günü yapılan seçimler sonucunda yeni yönetim kurulu ve delegelerin seçimi yapıldı. seçilen yeni yönetim kurulu ve delege listeleri ilçe seçim kurulunun onayının ardından kesinlik kazanacak.
Yeni Yönetim Kurulu ilçe seçim kurulunun kesin kararından sonra önümüzdeki günlerde toplanarak görev dağılımı yapacak.
Yapılan seçimlerde yeni yönetim kurulu ve delege listeleri şöyle oluştu:
GEMİMO İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Asil Liste Adayları

Hakkı Toros

Mustafa Nuran

Oğuz Arbun

Göksenin Eroğul

E.Serdar Özkaya

A.Engin Şengil

Selami Metin

GEMİMO İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Yedek Liste Adayları

Ali Karakurt

Bülent Uysal

Taner Özüdoğru

Bora Kayacan

Savaş Pehlivan

Levent Ertuğrul

Zafer Karaöz
GEMİMO İzmir Şubesi Asil Delege Adayları

Ali Karakurt

Savaş Pehlivan

Hakkı Toros

Mustafa Nuran

 

Editör: TE Bilişim