İTÜ Denizcilik Fakültesinde düzenlenen bu organizasyona Gemi Makineler İşletme Mühendisleri Odası adına Yönetim Kurulu Başkanı Feramuz Aşkın ve Genel Sekreter Salih Bilal katıldı.

İTU Denizcilik Fakültesinde düzenlenen seminer Gemi Makineler İşletme Mühendisleri Odası (GEMİMO) yöneticilerinin tanıtılmasıyla başladı. Gemi Makineler İşletme Mühendisleri Odası’nın kuruluş amacının ülke ve toplum yararı doğrultusunda denizcilik sektöründeki kalitenin artırılması, üyelerin mesleki hayattaki hak ve yetkilerini tanımlanması ve korunması olduğu vurgulandı. Bu konu hakkındaki şimdiye kadarki hukuki çalışmalarından bahseden konuklar Oda’nın bu gibi çalışmalarının bundan sonraki süreçte kamuoyu yaratarak devem edeceğine değindi. Gemi Makineler İşletme Mühendisleri Odası’nın Türk Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği (TMMOB) ve The Institute for Marine Resources and Ecosystem Studies (IMARES) gibi köklü kurumlara üye olduğu belirtildi. Öğrenci üyeliğinin mümkün olduğu bilgisini veren Oda yetkilileri tüm öğrencileri şimdiden üye olmaya davet etti.

Öğrencilerin alkışlarıyla son bulan seminerin ardından, Gemi Makineler İşletme Mühendisleri Odası (GEMİMO) yöneticileri öğrencilerin sorularını içtenlikle cevaplandırdıktan sonra İTÜ Denizcilik Fakültesi’nden öğrencilerin uğurlaması eşliğinde ayrıldı.

Haberle ilgili detaylara için Kariyer Kulübü’nün resmi sitesi olan

www.itudfkariyerkulubu.com adresinden ulaşabilirsiniz.

 

 

 

Editör: TE Bilişim