Gemi Yat ve Hizmetleri İhracatçıları Birliği Neva Fuarında

St Petersburg /Rusya'da , 17 Eylül'de açılan ve 20 Eylül'e kadar sürecek olan Neva 2019 Fuarı'nın Türkiye Milli Katılımı, 16 Türk firmasının katılımıyla , Gemi Yat ve Hizmetleri İhracatçıları Birliği tarafından gerçekleştiriliyor.

Fuar alanının dört bir yanında yer alan reklam ilanlarımızın yanı sıra İstanbul Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği ortak organizasyonuyla gerçekleştirilen Türk Şarap ve mezelerinin tanıtım etkinliği ile birlikte Türkiye Pavilyonu büyük ilgi çekiyor.

Fuarda ,Milli Katılım alanına dahil olan Türk firmalarının standları da oldukça yoğun ziyaret ediliyor. Gemi Yat ve Hizmetleri İhracatçıları Birliği'ni temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Cem Seven, Başkan Yardımcısı Başaran Bayrak, Yönetim Kurulu üyeleri Cem Hüroğlu ve Adil Erkoç'un yer aldığı fuarda, T.C. St. Petersburg Başkonsolosu  Yunus Belet ile Ticaret Ataşemiz  Çağrı Doğan Türk Firma standlarını tek tek ziyaret ederek, fuara katılımlarından dolayı sertifikalarını takdim ettiler.

Fuarın ikinci günü olan 18 Eylül 2019 akşamında ise Türkiye Başkonsolosunun katılımı ile bir Türkiye Tanıtım gecesi organize ediliyor, tüm Türk heyeti, Rus yetkililer ve katılımcı firmalarımızın müşterileri  Türkiye Tanıtım gecesinde bir araya geldi.

Editör: TE Bilişim