Gemi Yakıt İkmalcileri Derneği Olağan Genel Kurulu yapıldı

Gemi Yakıt İkmalcileri Derneği’nin 2019 yılı Olağan Genel Kurulu yapıldı. Genel Kurul’da Ali Deniz Eraydın, yeniden Başkanlığa seçilirken Başkan Yardımcılığı’na Nuri Turp, Genel Sekreterliğe ise Halil Uysal seçildi.

Gemi Yakıt İkmalcileri Derneği’nin (GYİD) 2019 yılı Olağan Genel Kurulu, Divan Kalamış Tesisleri’nde yapıldı.Genel Kurul’da katılımcıların tamamı ülkenin ve sektörün içinden geçmekte olduğu kritik dönemin altını çizerek Ali Deniz Eraydın’ın bu hassas dönemde iki yıl daha Gemi Yakıt İkmalcileri Derneği’nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak davam etmesi için görüş bildirdi.

Genel Kurul’da Ali Deniz Eraydın, yeniden Gemi Yakıt İkmalcileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçildi. Başkan Yardımcılığı’na Nuri Turp, Genel Sekreterliğe ise Halil Uysal getirildi.

Genel Kurul toplantısının sonuna doğru dilek ve temenniler bölümünde 8. defa Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilen Ali Deniz Eraydın, bir teşekkür konuşması yaptı. Konuşmasında GYİD’nin yurt içinde ve yurt dışında Türk Bunker Sektörü'nün imajını oluşturduğunun altını çizdi.

Editör: TE Bilişim