Safmarine Gemi ve konteyner fotoğraflarını çekip paylaşın, kazanın

Safmarine bu sene içinde Batı Afrika limanlarında kullanılmaya uygun en büyük gemi olan WAFMAX grubu 4500 TEU’luk gemilerinden ikisini teslim aldı, Serinin üçüncü gemisi yine önümüzdeki aylarda teslim alınacak.

Safmarine, kendi gemi ve konteynerlerini fotoğraflayanlar arasında en beğenilenlere sürpriz hediyeler vermeyi vaad ediyor. Konuyla ilgili olarak şirket tarafından denizhaber'e yapılan yazılı açıklamada, şöyle denildi:

"Artan yatırım ve kapasitelerimizle Türkiye’de de daha fazla yer almaktayız. Safmarine filosunun en büyük gemilerinden biri olan Safmarine Kariba gemisinin bu sene içinde Türkiye servisinde düzenli olarak yer almasının dışında Safmarine Bayete, Safmarine Benguela gibi gemilerimiz de servislerimize katıldı. Her geçen gün biraz daha fazla Türkiye yer alan Safmarine Gemi ve Konteynerlni müşterilerimiz nerede ve nasıl görüyor merak ettik. Facebook sayfamızdaki ilk yarışmamıza ile bizim gibi Gemi ve Konteynerleri, denizciliği seven kişileri davet ediyoruz. Safmarine Gemi ve Konteynerlerini gördüğünüz yerde fotoğraflayın, www.facebook.com/safmarineturkiye sayfasından paylaşın, en beğenilen fotoğrafların biri sizin fotoğrafınız olsun bizden sürpriz hediyeler kazanın. Sayfamızı beğenerek fotoğraflamaya uygun gemi geçiş saatlerini sayfamızdan takip edebilirsiniz. Konteynerlerimizle birlikte bu sektörde çalışan sizleri de aynı kare de görmek isteriz."

 

Editör: TE Bilişim