GMO 61. Yılında Gemi Mühendisleri Odası ve Meslek Alanımız Sempozyumu bugün başladı.

Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği (GİSBİR)’nin ana sponsorları arasında olduğu TMMOB Gemi Mühendisleri Odası (GMO) 61’inci Kuruluş Yılı etkinliklerinden biri olan 61. Yılında Gemi Mühendisleri Odası ve Meslek Alanımız Sempozyumu bugün başladı.

8-12 Aralık 2015 tarihlerinde gerçekleştirilecek Gemi Mühendisliği Haftası etkinlikleri, 8-9 Aralık 2015 tarihlerinde Piri Reis Üniversitesi’nde gerçekleştirilen 3’üncü Öğrenci Çalıştayı ile başladı. GMO Yönetim Kurulu Başkanı Sinem Dedetaş’ın açılışını gerçekleştirdiği, bugün (10 Aralık 2015) başlayan ve yarın da devam edecek olan 61. Yılında Gemi Mühendisleri Odası ve Meslek Alanımız Sempozyumu’nun Gemi İnşasında Güncel Gelişmeler başlıklı ilk oturumunda, GİSBİR Yönetim Kurulu Üyesi Birol Üner, Gemi İnşa ve Tamir Sektörünün Geleceği konulu bir sunum gerçekleştirdi.

Sempozyumda İstanbul Teknik Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, Piri Reis Üniversitesi ve Türk Loydu temsilcilerinin yanı sıra klas kuruluşu Korean Register yöneticileri de panelist olarak yer aldı. TMMOB GMO Gemi Mühendisliği Haftası etkinlikleri, 12 Aralık 2015 Cumartesi akşamı Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali YILDIRIM'ın da katılımıyla gerçekleşecek Geleneksel Oda Gecesi ile tamamlanacak.

 

Editör: TE Bilişim