Ulusal Gemi İnşa Sanayii Paydaşlar Toplantısı ve Çalıştayı düzenleniyor

Türkiye Gemi İnşa sektöründe 2008 yılında 3 milyar Dolar’a yaklaşan ihracatımız, 2013 yılı itibarı ile 1 milyar Dolar düzeylerine inmiştir; buna bağlı olarak 35 binlere yaklaşan istihdam rakamları da 17 binlere kadar düşmüş durumdadır.

Dünya genelinde, 2008 yılında başlayan kriz her ne kadar Türkiye’deki gemi inşa sanayiini etkilemiş olsa da, bazı özel tip gemilere ve deniz yapılarına olan talep, bu süreçte artmış ve bu tip gemi ve deniz yapılarının üretimini gerçekleştiren tersaneler önemli ölçüde siparişler almaya devam etmiş ve ülkemiz ekonomisine de önemli katkılar sağlamışlardır.

Gemi inşa sanayimizdeki bu sürecin ve çözüm önerilerinin değerlendirileceği, Gemi inşa Sanayimizin tüm paydaşlarının/bileşenlerinin katılacağı, çalıştaylar zinciri gerçekleştirmenin sektörümüz için faydalar doğuracağına inanıyoruz.

Bu amaçla 4 Temmuz 2014 Cuma günü saat 14:00’de Türk Loydu Vakfı Prof.Dr.Teoman Özalp Konferans Salonu’nda düzenleyeceğimiz “Ulusal Gemi İnşa Sanayii Paydaşlar Toplantısı ve Çalıştayı”na katılım durumunuzu 20 Haziran 2014 tarihine kadar odamıza iletilmenizi önemle rica ederiz.

04 Temmuz 2014 Cuma Saat : 14:00

Türk Loydu Vakfı Prof.Dr.Teoman Özalp Konferans Salonu

Katılım Bilgisi için : 0216 447 40 30 / [email protected]

Çalıştayda Görüşülecek Konu Başlıkları için www.gmo.org.tr

Editör: TE Bilişim