Dokuz Eylül’de “Gemi Makineleri Teknolojileri: Son Gelişmeler” Panel ve Eğitim Semineri

Dokuz  Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi, bu yıl birincisi düzenlenen “Gemi Makineleri Teknolojileri: Son Gelişmeler” temalı panel ve eğitim seminerlerini 17-18 Kasım tarihlerinde Tınaztepe Yerleşkesi Çakabey Deniz Feneri Konferans Salonu’nda gerçekleştirecek. Konuyla ilgili bilgi veren Makine Bölüm Başkanı Doç.Dr.Ender Asyalı,  Sektör ve üniversitenin bir araya gelmesine olanak tanıyan bu  panel ve eğitim seminerlerinin gelenekselleştirerek her yıl farklı temalar ile  düzenleneceğini belirtti.

ABB Elektrik A.Ş. sponsorluğunda ve Gemi Makineleri İşletme Mühendisleri Odası’nın katkılarıyla düzenlenen panel ve eğitim seminerlerine  uluslararası alanda faaliyet gösteren M.A.N., Wartsila ENPA, GEA Westfalia Seperatör, Bosch Rexroth ve ABB firmaları konuk olacak.

Birinci gün GEMİMO Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Yağız başkanlığında gerçekleştirilen panelde katılımcılar Gemi Makineleri Teknolojileri ve Son Gelişmeler  konusunu tartışacaklar. İkinci gün Prof. Dr. Ahmet Dursun Alkan  moderatörlüğünde katılımcı firmalar kendi faaliyet alanlarındaki son gelişmeler ve yeni ürünleri hakkında öğrencilere, öğretim elemanlarına ve katılımcılara bilgi verecekler.

Editör: TE Bilişim