Vehbi Koç Vakfı Ford Otosan Gölcük Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi’nden yapılan açıklamada, özetle şöyle denildi: “Merkezimiz, bölge halkının ve çalışanlarımızın sosyal, kültürel ve sanatsal yaşamlarının gelişimine ortam sağlamak amacıyla kurulmuştur. Eşsiz doğal güzelliğe ve mimari inceliğe sahip Kültür Merkezi'nin etkinlik programında kişisel gelişim, sanat kursları, sergiler, sahne sanatları ve müzik faaliyetleri yer almaktadır.

HER KESİME HİTAP ETTİK

Açılalı 1,5 sene olmasına rağmen yoğun gündemi ile ayda ortalama dokuz in ziyaretçi ve sanatseverin buluşma noktası olmuştur. Toplumsal sorumlulukları ön planda tutan Kültür Merkezi özenle ve gönülden yürütülen çalışmalarla her yaştan, her kesimden izleyiciye hitap etmektedir. Klasik müzik dinletisinden, caz konserlerine, geleneksel ve dünya müziğinden, dans gösterilerine, tiyatro ve çocuk gösterilerinden sanat atölyelerine kadar geniş yelpazede etkinlikler yapılmaktadır.

TELEFONLA BİLGİ ALABİLİRSİNİZ

Kültür Merkezi'nde açılan sanat atölyelerinden biri de Gemi Maket Yapım Atölyesi'dir. Önceki akşam derslerine başlayan atölyede öğrenciler, eğitmen Esat Arsun Karakurt eşliğinde gemi maket yapımının inceliklerini öğreniyor ve hazırlayacakları sergi için maket gemilerine başlıyor”. Gemi maket hakkında gelen kursiyerleri bilgilendiren Esat Arsun Karakurt, muhteşem eserlerle bu atölyeyi taçlandıracağını belirtti. Bilgi notunda ayrıca, “Ücretsiz ve halka açık olan etkinliklerimizden yararlanmak için herkesi bekliyoruz. 435 67 00 numaralı telefon numaralarımızdan bilgi alabilirsiniz” denildi. 
Editör: TE Bilişim