Gemi Kiralama ve Gemi Brokerliği Profesyonel Sertifika Programı’nda öğrencilere ileri gemi yönetimi ve gemi işletmesi konusunda bilgi ve beceri kazandırılır.
 
Denizciliğin ve uluslararası ticaretin en önemli ve prestijli kolu olan gemi brokerliği mesleğinin eğitiminde, yüksek standartlarda yüksek altyapıya sahip, interaktif eğitimin önemini bilen ve uygulamalı eğitimler ile bunu destekleyen bir yapıya sahip olan Enstitü, Türkiye’de ve uluslararası piyasalarda en kaliteli eğitim imkanlarını hedeflemektir. Eğitimlerde gemi ve filo yönetimi, deniz hukuku, gemi kiralama, sefer planlama ve yönetimi, denizcilik ekonomisi, uluslararası ticaret, deniz arbitrasyonu gibi birçok konuda ileri akademik ve pratik eğitimler verilir.
 
Mezunlar denizcilik veya lojistik şirketlerinde yönetici, gemi brokeri operasyon uzmanı olarak uluslararası düzeyde ve çok iyi koşullarda istihdam olanağına sahiptirler.
 
Öğrenciler, toplam 80 saat (8 Hafta – Cumartesi/Pazar) olan eğitim sonundaki sınavda başarılı oldukları takdirde Gemi Kiralama ve Gemi Brokerliği sertifikası almaya hak kazanacaklardır.
 
Programa katılım kontenjanla sınırlıdır.
Eğitim Ücreti     : 2500 TL+ KDV (%8)
 
4 EKİM’ e kadar kesin kayıt yaptırdığınız takdirde 1.750 TL+ KDV (%8) olacaktır.
 
Programla ilgili detaylı bilgi ve kayıt koşulları için:
Tel: 0212 259 38 33
Adres : Abbasağa Mah. Yıldız Cad. Tevfik Paşa Konağı No:49/6 Balmumcu, Beşiktaş-İstanbul
 
Editör: TE Bilişim