Gemi inşada tersane riskleri GİSBİR’de masaya yatırılıyor

Gemi Tamir ve İnşa Sözleşmelerinde Tersane Risklerinin Azaltılması ve Çözüm Önerileri Sunumu, 17 Kasım 2015 tarihinde GİSBİR Genel Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

İngiliz Hukuk Bürosu Reed Smith ile Erçin Bilgin Bektaşoğlu Avukatlık Bürosu’nun birlikte düzenleyecekleri, “Gemi Tamir ve İnşa Sözleşmelerinde Tersane Risklerinin Azaltılması ve Çözüm Önerileri” başlıklı sunum, 17 Kasım Salı günü 16.00 – 19.00 saatleri arasında Tuzla GİSBİR Merkezi’nde yapılacak.

Sunum, İngiliz ve Türk hukuku perspektiflerinden gemi tamir ve inşa sözleşmelerine ilişkin güncel ve hukuksal sorunları paylaşmak, tersaneci üzerinde kalan risklerin azaltılmasına ilişkin çözüm önerileri getirmek ve gemi ilgililerinin ödemede temerrüde düşmesi halinde tersanecinin sözleşmeden ve kanundan doğan haklarını tanıtmak amacını taşımaktadır. Ayrıca, konuyla ilgili İngiliz ve Türk hukukçulara soru sorabilme ve tartışabilme fırsatı olacak.

Sunuma katılım göstermek isteyen kişiler, 13 Kasım 2015 tarihine kadar [email protected] adresi veya 0216 446 06 80 numaralı telefon aracılığıyla kayıt yaptırabilirler.

Editör: TE Bilişim