Gemi Denetiminde  Etkili İletişim

Denizcilik Müsteşarlığı gemi denetim faaliyetlerini yürütmekte olan GSK uzmanlarının daha etkili iletişim sağlayabilmeleri için 13-15 Mart 2009 tarihleri arasında Antalya’da

“Etkili İletişim Yöntemleri” konulu bir seminer düzenlendi.

Denizcilik Müsteşarı Hasan Naiboğlu, Müsteşar Yardımcısı Hamza Taşkeser, Ulaştırma Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Suat Hayri Aka başkanlığında yürütülen seminere taşra teşkilatından bölge müdürleri, teknik işlerden sorumlu bölge müdür yardımcıları, GSK başkanları ve 51 GSK uzmanı katıldı.

Açılış konuşmasını Denizcilik Müsteşarı Sayın Hasan Naiboğlu’nun yaptığı seminer, Akdeniz Üniversitesi öğretim görevlilerinden Cengiz Çiçek tarafından verildi.

Müsteşar Naiboğlu toplantıda uzmanlara muhatapları ile iletişim yollarını kapatmamaları gerektiğini hatırlatarak, verilen görevin laikiyle yerine getirilebilmesi için tüm paydaşlarla etkili koordinasyonun sağlanmasını istedi. Yapılan çalışmalardan elde edilen verimden dolayı tüm personeli takdir ettiğini dile getiren Hasan Naiboğlu verilen hizmetlerde sınırsız hoşgörünün önemine de vurgu yaptı.

Seminerin son gününde Denizcilik Müsteşar Yardımcısı Hamza Taşkeser ve Ulaştırma Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Suat Hayri Aka sahada yaşanan sıkıntıları uzmanlarla paylaşarak daha etkili hizmet sağlanabilmesi için yapılacakları değerlendirdi,, bireylerin kişisel uzmanlık sahalarının ön plana çıkartılması gerektiğini dile getirdi.

 Denizcilik Müsteşarlığıından yapılan açıklamada  tüm personeli ile birlikte hizmet verdiği kişi, kurum, kuruluşlara daha iyi hizmet verebilmek için bu tarz çalışılmaların sürdürüleceğini bildirildi.

Editör: TE Bilişim