Gemi Brokerleri Derneğince düzenlenen Uluslararası 2. Brokerler Yemeği Haliç Kongre Merkezinde gerçekleştirildi. 

 'Bosphorus Shipbrokers Dinner İstanbul 2014', Haliç Kongre Merkezi'nde denizcilik sektörünün yerel ve uluslararası 1600 ismini bir araya getirdi.

Gemi Brokerleri Derneği Başkanı Fikret Köseoğlu ve Deniz Ticaret Odası Yönetim kurulu Başkanı Metin Kalkavan'ın konuşmalarının ardından,Başkan Köseoğlu  gecenin Onıursal Sponsoru olan Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kalkavan’a, ardından derneğin önceki dönem Başkanı Zeynep Pınar Kalkavan’a plaketlerini takdim etti. “Bosphorus Shipbrokers Dinner İstanbul 2014” Altın Sponsorları; Yıldırım Grup Başkanı ve CEO’su Robert Yüksel Yıldırım ile Armador Denizcilik Genel Müdürü Ebru Paylan Şenkaya’ya plaketleri sunuldu.

T.C. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Deniz ve İç Sular Genel Müdürü Cemalettin Şevli, gecenin Gümüş Sponsorları Bulk Atlantic’ten Mustafa Ateşoğlu, Kınay Grup’tan Sina Kınay ve Pasific Grup’tan Burak Akartaş’a plaketlerini takdim etti.

Gecenin Bronz Sponsorları Forsa Denizcilik’ten Murat Hılkın ve Green and Black şirketinden Mükremin Altuntaş’a plaketleri takdim edilirken, MCE Kargo’dan Mahmut Eğerci ve Rhenus Catoni’den Serdar Ayırtman’a plaketlerini Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kalkavan sundu. Gecenin diğer Bronz Sponsorları olan TAV Passport’tan Ali Bora İşbulan ve Ulgen Gemi Kiralama’dan Serbülent Erdemirler’e ise plaketleri sunuldu.

Plaket takdimlerinin ardından sahne alan müzik grubu Four in the Pocket’in müzikleri eşliğinde geceyi geçiren katılımcılar, gecenin sonunda Ala Turko’nun performansı ile geceye devam ettiler.

Editör: TE Bilişim