İTÜ Denizcilik Fakültesi (YDO) Mezunları Derneği (DEFAMED), İTÜ Denizcilik Fakültesi Balık Günü’nün 12 Aralık 2021 Pazar günü saat 11:00’de İTÜ Denizcilik Fakültesi Tuzla Yerleşkesi’nde yapılacağını açıkladı.

DEFAMED’den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı :

“Bu sene okulumuzun 137. kuruluş yılını simgeleyecek olan geleneksel “BALIK GÜNÜ” 12 Aralık 2021 Pazar günü saat 11:00’de İTÜ Denizcilik Fakültesi Tuzla Yerleşkesinde coşkuyla kutlanacaktır.

İTÜ Denizcilik Fakültesi ve İTÜ Denizcilik Fakültesi (YDO) Mezunları Derneği tarafından yıllardır düzenlenen bu anlamlı günümüzde mezunlarımızla, öğrenci kardeşlerimiz ve denizcilik sektörümüz kucaklaşarak hasret gidereceği organizasyonun tüm maddi ve manevi gereklilikleri Mezunlar Derneğimizin koordinasyonu ile karşılanmaktadır.
Geçtiğimiz yıl, pandemi dolayısıyla ara vermek zorunda kaldığımız organizasyonumuzu gerçekleştirmek için tüm gücümüzle çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

Geçtiğimiz yıl 40-50 ve 60’ıncı mezuniyet yıllarını kutlayamadığımız mezunlarımızın ve bu yıl 40-50 ve 60’ıncı mezuniyet yıllarını kutlayacak olduğumuz mezunlarımızın anı madalyaları tören sırasında takdim edilecektir.
Bu anlamlı günde, her koşulda Derneğimizin yanında en büyük güç olarak hissettiğimiz siz değerli mezunlarımızı da aramızda görmekten ve bu mutluluğu birlikte paylaşmaktan onur duyacağız”

Editör: TE Bilişim