Eski adıyla Beykoz Denizcilik ve Su Ürünleri Meslek Lisesi yeni adıyla Barbaros Hayrettin Paşa Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi’nin eski ve yeni mezunlarının yoğunlukla katıldığı davet, bu yıl okuldan mezun olacak öğrencilerin de katılımı ile renklendi.

Erkan Tuncer (Denizcilik Müsteşarlığı İstanbul Bölge Müdür Yardımcısı), Mustafa Azman ( İstanbul Liman Başkanı), Süleyman Genç (Şehir Hatları Genel Müdür’ü), Fahri Muştu (Barbaros Hayrettin Paşa Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi Müdürü), Musa Sungur (Barbaros Hayrettin Paşa Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi Eski Müdürü). Halil Ural (Barbaros Hayrettin Paşa Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi Eski Müdür Yardımcısı), Erol Poyraz (Emekli Öğretmen),Çetin Özerk (Emekli Öğretmen) brunch’a katılarak Beykoz Denizciler Derneği'ne destek verdi.

Beykoz Denizciler Derneği Başkanı Kılavuz Kaptan Abdullah Sugün brunch’a katılarak destek veren herkese teşekkür ederek; Beykoz Denizciler Derneği'nin artan sayılarıyla hızla büyüdüğünü, yarattıkları bu sinerji ile Okul Mezunlarının Mezuniyet sonrasındaki çalışma hayatındaki engelleri çözmek adına her platformda önemli adımlar atarak girişimlerde bulunduklarını, Okulun yerinin Riva’yataşınmasına engel olmak için her platformda mücadele edeceklerini ve brunch’a katılan yada türlü sebeplerle arzu edip de katılamayan herkesten “hep destek tam destek” beklediklerini belirtirken; Beykoz Denizciler Derneği'nin artık kendine ait bir mekanda hizmet vermesi için “Mülk Projesi” ne destek için de üyelere çağrıda bulundu.

Bu yıl okuldan mezun olan bütün öğrencileri Beykoz Denizciler Derneği'nin çatısı altında görmekten onur ve gurur duyacaklarını belirtirken mezuniyetleri sonrasında çalışma hayatında karşılaşacakları zorlukların çözümünde Sivil Toplum Kuruluşlarının önemini vurgulayarak, bu yıl okuldan mezun olan öğrencileri temsilen simgesel olarak Sim Gülle adlı öğrenciye dernek yüzüğünü armağan etti.

Geleneksel Brunch’da

Öğretmenler ve Müdürlere Dernek Logolu Duvar Saati ve Rozet  takdim edilirken duygu selinin hakim olduğu ortamda zevkli bir kahvaltı gerçekleştirildi. Kahvaltı sonrasında öğretmenlerini İstanbul Boğazı’nda yaptıkları tekne turundan sonra ,Kız Kulesi’ni gezdiren Beykoz Denizciler Derneği yönetimi vefa ve minnet duyguları ile emektar öğretmenlerini uğurladı.

 

Editör: TE Bilişim