GEFCO’dan İngiltere Kampanyası

GEFCO Türkiye, Haziran ayı itibarı ile başlattığı İngiltere Kampanyası ile Türkiye ve İngiltere arasında deniz yüklemelerini arttırmayı hedefliyor.

2 ay sürmesi planlanan kampanyada özellikle ihracat taşımalarına ağırlık veriliyor. Kampanya kapsamında sunulan hizmetlerle ilgili bilgi vermek üzere kurulan web sitesinin yanı sıra GEFCO Türkiye bünyesinde ihracat kampanyası için 4 kişiden oluşan özel bir çalışma ekibi oluşturularak, İstanbul ve İzmir’de bulunan 200’ü aşkın firma ile bağlantıya geçildi.         

Kampanya kapsamında,İstanbul ve İzmir’den haftalık düzenli çıkışlarla İngiltere’nin Felixtowe limanına teslimat yapılıyor. GEFCO Türkiye, İngiltere kampanyası ile firmalara, karayoluna göre %50 oranında daha uygun navlunla ihracat taşımalarını gerçekleştirme imkanı sunuyor. İstanbul – Londra 12 gün, İzmir – Londra 11 gün transit süreler ile teslimatlar yapılıyor.    

Uluslararası 140 merkezde ve 80’den fazla ülkede hizmet olanağı sunan GEFCO Türkiye, İngiltere Kampanyası kapsamında güvenilir ve düzenli hatlarla servis, garantili çıkışlar ve varışlar, kapıdan – kapıya ya da kapıdan – limana servis imkanı ve iki ülkede de gümrük ve vergi uzmanlığı gibi katma değerler sağlıyor.

GEFCO Türkiye Genel Müdürü Fulvio Villa; “Çok uluslu bir firma olmanın getirdiği avantajları da kullanarak müşterilerimize tam olarak ihtiyaç duydukları şekilde hizmet veriyoruz. Bu kampanya ile amacımız İngiltere ile iş ilişkisi olan firmalara alternatif ve uygun maliyetli çözümler sunmak. Türkiye’de taşımalar için en çok tercih edilen yöntem halen karayolu... Oysaki denizyolunu kullanarak özellikle krizin etkisini gösterdiği bu dönemde önemli bir maliyet avantajı elde etmek mümkün.” şeklinde konuştu.

Müşterilerinin ihtiyaçlarına özel çözümler geliştiren GEFCO Türkiye, bu kampanya ile İngiltere taşımalarını  % 30 oranında artırmayı hedefliyor.

 

Editör: TE Bilişim