Yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Ordu, Gümüşhane, Artvin, Ardahan ve Ağrı çevrelerinde görülecek olan yağışların genellikle yağmur ve sağanak, gece ve yarın sabah saatlerinde Artvin ve Ardahan çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Marmara'nın güneydoğusu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, İç Ege, Göller yöresi, İç Anadolu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Hatay çevrelerinde yer yer sis hadisesinin görüleceği tahmin ediliyor.

Yurdun kuzeybatı kesimlerinde hava sıcaklığı 2 ila 4 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

SİS UYARISI 

Gece saatlerinde Marmara'nın güneydoğusu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, İç Ege, Göller yöresi, İç Anadolu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Hatay çevrelerinde yer yer sis hadisesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Ulaşımda aksamalar, görüş mesafesinde azalma, vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELER HAVA DURUMU 

MARMARA:Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin güneydoğu kesimlerinde bu gece ve yarın sabah saatlerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.

EGE:Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.

AKDENİZ:Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Göller yöresi ile Hatay çevrelerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.

İÇ ANADOLU:Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.

BATI KARADENİZ:Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları, Ordu, Gümüşhane ve Artvin çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bu gece ve yarın sabah saatlerinde Artvin çevrelerinin karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Yağışların; bu gece ve yarın sabah saatlerinde Ardahan çevrelerinde kar şeklinde olması bekleniyor. Bölgenin kuzey kesimlerinde bu gece ve yarın sabah saatlerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU:Bu gece ve yarın sabah saatlerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor. 
Editör: TE Bilişim