“Gece 02.00’de Yıldırım sürprizi”

Ulaştırma Eski Bakanı ve AK Parti İzmir milletvekili adayı Binali Yıldırım, sabaha karşı 02.00’de AK Parti Buca seçim bürosuna sürpriz ziyaret yaptı

Doğum günü olan Gençlik kollarından bir gencin doğum günü pastasını birlikte kesti.

AK Parti İzmir eski milletvekili Rifat Sait’in gece geç saatlerde attığı “An itibariyle AK Parti Buca SKM’deyiz, çay içmeye bekleriz” twiti,  Ulaştırma Eski Bakanı ve AK Parti İzmir milletvekili adayı Binali Yıldırım’ı harekete geçirdi ve sabaha karşı 02.00’de AK Parti Buca seçim koordinasyon ofisine sürpriz ziyaret gerçekleştirdi. 

Gece geç saatlerde Bakan Yıldırım’ı karşısında gören AK Parti Buca teşkilatı adeta şok oldular. Bu sürpriz ziyaretten mutlu olan AK Parti Buca teşkilatı bakan Binali Yıldırım ile sabah çayını birlikte içtiler.

Bu arada aynı gün doğum günü olan AK Parti gençlik kollarından İlhan Ak için sürpriz yapıldı ve acil bir doğum günü pastası alınarak pasta Binali Yıldırım ile birlikte kesildi. Gece 02.00’de bakan Binali Yıldırım ile doğum günü kutlaması AK Parti Buca teşkilatı için unutulmayacak bir tarihi hatıra oldu.

AK Parti İzmir eski milletvekili Rifat Sait, twiiter ile yaptığımız çay davetimize icabet eden Bakanımız Sayın Binali Yıldırım’a teşekkür ederiz, kendisi teşkilatımıza güzel bir jest yaptı, biz de 1 Kasım’da inşallah Buca’da güzel bir sonuç alıp gerçek anlamda teşekkür edeceğiz, dedi.

Editör: TE Bilişim