GALLIPOLI SEAWAYS isimli Ro-ro gemisinde çıkan yangına ivedilikle müdahale edildiği, kısa sürede güvenle limana yanaştırılan geminin KEGM ekipleri tarafından denizden ve itfaiyenin ekipleri tarafından da karadan çalışmaları sonucu gemideki yangıınn tamamen söndürüldüğü açıklandı.

KEGM Twitter hesabından yapılan açıklamada; GALLIPOLI SEAWAYS isimli Ro-ro gemisinde çıkan yangına ivedilikle müdahale edip, kısa sürede güvenle limana yanaştıran ekiplerimizin denizden ve itfaiyenin de karadan çalışmaları sonucu gemideki yangın tamamen söndürüldü.'' ifadeleri yer aldı.

Denizcilik Genel Müdürlüğü twitter hesabından ise "GALLIPOLI SEAWAYS gemisinde yangın olan kapalı alanlara uzman ekipler ulaşmış olup saat 03:58 itibari ile yangın kontrol altına alınmıştır. Müdahale ve soğutma çalışmaları devam etmektedir."açıklaması yapıldı.

Römorkörler gemiye yaslanmaya devam ediyor!

KEGM ayrıca, herhangi bir olumsuz durum yaşanmaması adına römorkörlerin gemiye yaslanmaya ve soğutma çalışmalarına aralıksız devam ettiğinin altını çizdi.

KEGM tarafından Akçansa Limanı’na çekilen GALLIPOLI SEAWAYS Ro-Ro gemisindeki yangın, karadan itfaiye, denizden römorkörlerin müdahalesinin devam ettiği açıklanmıştı.

Editör: TE Bilişim