1997 yılında, 10 kişilik bir ekiple kurulan, bugün 250 kisilik bir kadroya ulaşan, 5 kıtada 50' den fazla iş ortağı ile lojistik çözümler üreten, İtalya'nın en köklü, dev nakliye kurulusu 60 yıllık tarihe sahip olan Albini&Pitigliani'nin iştiraki olan Galata Taşımacılık, bu sene 15. Yılını kutluyor.


“Biz her zaman bir yol buluruz” sloganıyla yola çıkan ve  devam eden, stratejilerini, amaçlarını, motivasyonlarını ve değerlerini belirleyerek, sürekli gelişim gösteren ve teknoloji ile insanı birleştirerek en efektif lojistik çözümleri sunan Galata Taşımacılık, 15. yılını birlikte büyüdüğü iş ortakları, müşterileri ile kutluyor.Geliştirdiği iş modelleri, sektörde sergilediği dinamizm ve güvenilir iş tarzı ile Galata Taşımacılık, müşteri memnuniyeti odaklı hizmet tarzıyla hareket ediyor. Mevcut sistemleri iyileştiren, geliştiren ve yeni çözümler yaratıp, uygulayanekibiile kuvvetli ve sorumluluklarına sahip çıkan bir şirket olmak firmanın öncelikli hedefleri arasında yer alıyor.

Bunun yanısıra şirket felsefesi haline gelmiş olan sosyal sorumluluklarının bilincinde olan Galata Taşımacılık, IKSV, TOCEV, Koruncuk Vakfı ve TEMA gibi kurumlarla organizasyonlarına devam etmektedir.

Hava, kara ve denizyolu taşımacılığında hem ayrı ayrı hem de entegre çözümler sunan, 15. yılında hizmete giren 7.000 m2lik deposuyla modern depolama şartlarını sunan Galata Taşımacılık, Türkiye’ de Istanbul, Bursa, İzmir, Adana, Gaziantep ofisleri, Sakarya temsilciliği ile dünyanın 5 kıtasında, sayısız ülkede birlikte çalıştığı iş ortaklarıyla, farklı sektörlere alternatif çözümler sunarken, yeni pazarlara da yönelmeyi her zaman hedef olarak konumluyor.

Editör: TE Bilişim