Exposhipping-EUROPORT İSTANBUL12.Uluslararası Denizcilik Fuarı 20-23 Mart 2013 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde İMEAK Deniz Ticaret Odası adına, NTSR Uluslararası Fuar ve Kongre Organizasyonları ve AHOY ROTTERDAM işbirliğiyle düzenleniyor.

EUROPORT İSTANBUL 2013; ulusal ve uluslararası Gemi İnşa ve Yan Sanayi, Gemi Bakım-Onarım, Gemi Ekipman ve Teknolojileri, Brokerlık, Armatörlük, Denizcilik Lojistik ve Teknolojileri, Liman İşletmeciliği ve Teknolojileri, Mega Yat Ekipman ve Teknolojileri, Gemi Geri Dönüşümü, Offshore ve Enerji, Gemi Donatım ve Malzemeleri, Denizcilik Savunma Sanayi, Kumanyacılık, Can Güvenliği ve Ekipmanları firmaları, Eğitim Kurumları, ilgili dernek, birlik, kurum, kuruluşları ve medyayı 12. kez bir araya getirecek.

2011 yılında 36 ülkeden 224 katılımcı, 747 marka ve 7.181 sektör profesyonelini bir araya getiren Europort İstanbul Fuarı ekibiyle birlikte, denizcilik sektöründe umutların devam ettiğini tüm dünyaya göstermek vizyonu ile yola çıkarak 11.000 metre karenin üzerinde bir alanda gerçekleştirilecek fuar için çalışmalarına hızla devam ediyor.

 

 


Editör: TE Bilişim