Esko Marine, Çin’de havuzlama konusuna çok farklı bir anlayış getiriyor

Esko Marine, Çin’in Jointtop firmasıyla,  Çin’de havuzlama konusuna çok farklı bir anlayış getirmeyi hedeflediği bir anlaşmaya imza attı. Çin’in Jointtop firmasıyla bugün gerçekleşen anlaşmaya yönelik Esko Marine Genel Müdürü Erhan Esinduy şu açıklamayı yaptı:

“Bu anlaşma sayesinde Çin’de havuzlama konusuna çok farklı bir anlayış getireceğiz. Şöyle ki Jointtop firması Çin’in çeşitli önde gelen tersanelerinde senede 150 civarı gemi havuzluyor ve dolayısıyla çok çarpıcı fiyatlar elde edebiliyoruz.  Armatörlerimize sunacağımız tek bir fiyat politikası ile hizmet verdiğimiz tersanelerden herhangi birini seçebilme özgürlüğüne sahip olacaklar. Bu da tabi büyük bir esneklik imkânı verecek.

Bu anlaşma şöyle bir farklılıkta getirmekte; normalde armatörler arada herhangi bir şirket olmaksızın direkt tersaneler ile iletişim yapmaktan yana olurlar sebebi ise arada bir şirket olursa maliyetin artacağı düşüncesidir ancak burada tam tersi bir olay gerçekleştirmeyi başardık, o da bu anlaşma sayesinde armatörler ancak bizim aracılığımızla bu çok özel fiyatları elde edebilecekler. Yani aradaki danışman şirketi sayesinde kayda değer miktalardar indirimli fiyatlardan faydalanacaklar. Ayrıca her tersanede kendi ofisimiz ve Jointtop personelimiz bulunuyor.

Enspektorlerimize başından sonuna kadar yardımcı oluyor. Bu kadar sayıda havuzlama yaptığımız için aldığımız fiyatlar hakikaten göz açıcı ve verdiğimiz hizmet kalitesi de ek üst seviyede. Böylelikle Türk denizcilik camiasına elimizden gelen imkanları sunmaktan da ayrıca gurur duyuyoruz. Farklılığımızı her alanda devam ettirmek için elimizden geleni yapmaya ve sektörümüze hizmet etmeye devam edeceğiz.”

Editör: TE Bilişim