Nuvara Uslu Erdönmez’in başkanlığını üstlendiği WISTA Türkiye, Mayıs ayında Akdenizli Kadın Denizcileri İstanbul’da misafir ediyor. Akdeniz’de denizcilik sektörünün çeşitli kilit noktalarında bulunan 50’yi aşkın kadın denizci WISTA Türkiye’nin misafiri olarak, 13-14 Mayıs’ta İstanbul’a geliyor. Avrupa çapında denizcilik sektörüne yön veren bu kadınlar  İstanbul’da bir araya gelerek hem sektör içinde kadınların durum değerlendirmesini yapacaklar hem de İstanbul’un tarihi ve modern yüzünü Türk misafirperverliği ile birlikte görecek.

WISTA Türkiye üyeleri kadın titizliği ile hazırladıkları ve en ince detaylarına kadar düşündükleri programın içinde konukları için iş ve eğlenceyi bir araya getirerek güzel anılarla hatırlanır kılmayı  hedefliyorlar. Bu nedenle seminer sonrası İstanbul’un en gözde yerlerinde geziler düzenlenecek. Bu geziler içinde en önemli yeri Kapalıçarşı oluşturuyor. WISTA Med Konferansı katılımcıları burada eğlenceli bir alışveriş turu ile stres atacak.

KARİN ORSEL
Süper kadın denizci WISTA Türkiye’nin misafiri. Denizcilik sektörünün en kadın denizcisi Hollandalı Karin Orsel WISTA MED toplantısı için Türkiye’ye geliyor. Karin Orsel Denizcilik alanında birçok kuruluşun yönetiminde söz sahibi.  Orsel, Hollanda'da armatörler birliğinin üyesi, VNO NCW Groningen'in üyesi, WISTA Hollanda’nın başkanı, Eems of Dollard Habourdays başkanı, pek çok uluslararası denizcilik şirketlerinin yönetim kurulu üyesi ve 2009 Hollanda ‘Kadın Girişimci’ ödülünün sahibi.

Program

WISTA MED ISTANBUL  - 13/14 Mayıs 2011Program13 Mayıs 10.00-18.00 Konukların otele yerleşmesi
18.00-19.00 WISTA Türkiye üyeleri ile Katılımcıların Otelin Lobisinde buluşması
14 Mayıs 08.00-10.00 Otelde Kahvaltı

10.00-12.30 WISTA MED Konferansı

Konuşmacılar :  Sayın Prof. Dr. Güldem Cerit – 9 Eylül Üniversitesi, Denizcilik Fakültesi Dekanı
Sayın Bahadır Tonguç- Gemi Brokerleri Derneği Başkan Yardımcısı
Sayın Berit Blomqvist – WISTA Isveç ESKİ Başkanı
12.30-13.30 Otelde hafif öğle yemeği
14.00  Otobüslerle Eski İstanbul Turu için otelden ayrılış
14.00-18.00 Rehber eşliğinde Ayasofya ve Kapalı Çarşı gezisi

KONFERANS : Inn Pera Hotel Konferans Salonu
Adres :  Sıraselviler Cad. No:15 Taksim İSTANBUL
Telefon : +90 212 252 96 00 (pbx)  www.innpera.com

Editör: TE Bilişim