DÜNYA DENİZCİLİK GÜNÜ DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DENİZCİLİK FAKÜLTESİ’NDE  KUTLANIYOR…

Dünya Denizcilik Günü 29 Eylül 2011 Perºembe günü saat 15.00’te Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Çakabey Deniz Feneri Konferans Salonu’nda Kutlanacak…

Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dünya Denizcilik Günü Kutlama Toplantısı’na ev sahipliği yapacak.  Denizcilik Fakültesi’nin geleneksel olarak her akademik yılın ilk haftasında düzenlediği  Dünya Denizcilik Günü kutlamalarına bu yıl NEMTAª A.ª Genel Müdürü Kaptan Tufan Süslüer, Dr. Nur  Jale Ece konuºmacı olarak katılacak.

Törende ilk olarak Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Güldem Cerit açılıº konuºması yapacak. Ardından, Uluslararası Denizcilik Örgütü Genel Sekreteri E. Amiral Efthimios E. Mitropoulos’un 2011 Dünya Denizcilik Günü Mesajı okunacak. Deniz Ulaºtırma ݺletme Mühendisliği Bölümü 4. Sınıf öğrencilerinden Deniz UZ’un tercüme ederek sunacağı mesajın bu yılki teması Uluslararası Denizcilik Örgütü tarafından “Deniz Haydutluğu: Yanıtı Yönetmek (Piracy: Orchestrating the Response)” olarak belirlendi.

Mitropoulos’un Dünya Denizcilik Günü mesajının okunmasının ardından programa, Dr. Nur Jale ECE’nin , “Uluslararası Güvenliğin Denizcilik Boyutu: Deniz Haydutluğu” ve NEMTAª A.ª. Genel Müdürü Kaptan Tufan Süslüer’in, “Deniz Haydutluğu Saldırılarında Eğitimli Gemi Personelinin Önemi” baºlıklı konuºmalarıyla devam edilecek.

Dünya Denizcilik Günü Kutlama Toplantısı, katılımcılardan gelecek olan sorulara konuºmacıların vereceği cevaplardan sonra sona erecek.

Editör: TE Bilişim