Karadeniz Teknik Üniversitesi Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği son sınıf öğrencileri, okullarındaki törenden sonra çarşamba akşamı Süleyman Bar&Restaurant’ta da coşkulu bir şekilde mezuniyetlerini kutlamaya devam etti.

Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi Dekanı, Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölüm Başkanı ve çok değerli öğretim üyelerinin de katıldığı bu güzel gecede, mezunlarını yalnız bırakmayarak, balo boyunca mezunlarıyla beraber eğlenceli saatler geçirerek onların bu güzel gecelerine renk kattılar.

AKBAŞOĞLU, AKMAR, ARKAS, ATLANTİK, BEŞİKTAŞ, ER DENİZCİLİK, HORİZON, KIRAN, İÇDAŞ, İNCE, MARDAŞ VE TURKON denizcilik şirketlerinin yıl içi okul faaliyetlerine sponsorlukları ile düzenlenen bu güzel gecede, öğrenciler gecenin ilerleyen saatlerinde mezuniyet pastalarını hep birlikte keserek mezun olmanın gururunu yaşadılar.

Hocaları ile birlikte 4 yılın acısını çıkarırcasına eğlenen mezunlar devre başkanlarının veda konuşması ile birlikte bu güzel geceyi sonlandırdılar.

Editör: TE Bilişim