DTO’dan Baro Başkanına Ziyaret

Deniz Ticaret Odası Kocaeli Temsilcisi Av. Vedat Doğusel, Baro Başkanı Sertif Gökçe’ye hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Adliye’de bulunan baro odasında Gökçe’yi ziyaret eden meslektaşı ve Deniz Ticaret Odası Kocaeli temsilcisi Av. Vedat Doğusel yaptığı hayırlı olsun ziyaretinde limanlar, denizcilik ve gemi inşa sanayi hakkında bilgi verdi. 

580 ÜYEMİZ VAR

İlk olarak konuşan ve Gökçe’ye isminin el sanatıyla yazılı olduğu hediyeyi takdim eden Deniz Ticaret Odası İl Temsilcisi Av. Vedat Doğusel, “Göreviniz hayırlı olsun. Bizler denizciler olarak arkanızdayız. Denizde biz, karada siz varsınız” dedi. Odadan da bahseden Doğusel; “İMEAK Deniz ticaret Odasının Türkiye’de 8 şubesi ve 14 temsilcimiz var, merkezimiz de İstanbul’da. Odamızın, 580’i Kocaeli’de olmak üzere 10 Bin üyemiz var. Temsilciliklerin en büyüğü Kocaeli’dir”  diye konuştu. 

MÜKAFATINI ALMAYLIYIZ

Ardından söz alan Baro Başkanı Sertif Gökçe, “Aşırı ziyaretler oldu ama meslektaşlarınız gelmesi bizi ayrıca memnun ediyor. Nazik hediyen için de teşekkür ederim. Deniz hukuku Kocaeli’de çok gelişmiş değil. Son zamanlarda yeni yatırımlar ile limanlar yapıldı. Çok fazla deniz hukukçusu yok ilimizde. Uzmanlaşmış avukatlarımız var ancak sanayiciler bunun farkında değil. Buranın havasını soluyup, Kocaeli ruhunu yaşamıyorlar. Bunun üstüne bir de avukatları da ilimizden değil. Madem Kocaeli gelişiyor, mükâfatını da almamız lazım” diyerek ildeki liman gelişimine değindi.

 

Editör: TE Bilişim