Gazeteci Yazar Osman Öndeş’in Refah Şilebi’nin öyküsünü konu alan eser İMEAK DTO Mersin Şubesince  kitaplaştırılmış.Konu ile ilgili Deniz Ticaret Odası Mersin Şubesinin basın duyurusu şöyledir:

Gazeteci Yazar Osman Öndeş’in 1941 yılında Mersin’den açıldıktan kısa bir süre sonra batırılan Refah Şilebi’nin öyküsünü konu alan eseri Odamızca kitap haline getirilmiştir.

“Refah Faciası” adlı kitabın tanıtım toplantısı ve kokteyli 24 Haziran 2014 tarihinde yazar Osman Öndeş ve meclis üyelerimizin de katılımıyla gerçekleştirilecektir. Tanıtım toplantısının ardından, üye firma çalışanlarının donanımlarını artırmak amacıyla Odamızca hayata geçirilen “Yabancı Dil Eğitimi” projesi kapsamında; yabancı dil eğitimlerini başarıyla tamamlayan kursiyerler için “Sertifika Töreni” düzenlenecektir. Her iki etkinliğimize ilişkin program aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

Etkinliklerimizde ve ardından verilecek kokteylde siz değerli basın mensubunu da aramızda görmekten mutluluk duyacağız. Çalışmalarınızda kolaylıklar dileriz.

MERSİN DENİZ TİCARET ODASI

Refah Faciası Kitabı Tanıtım Toplantısı ve Kokteyli Tarih :

24 Haziran 2014 – Salı Yer : MDTO Hizmet Binası-Konferans Salonu Saat : 17.00

Yabancı Dil Eğitimi Sertifika Töreni Tarih : 24 Haziran 2014 – Salı

Yer : MDTO Hizmet Binası-Konferans Salonu Saat : 18.00

Editör: TE Bilişim