19. Kış Kariyer Günlerinin Yedinci Gününde
IMEAK DTO IZMIR SUBESI VE İNCE DENİZCİLİK DOKUZ EYLÜL’DEYDİ

Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi’nde düzenlenen 19. Kış Kariyer Günleri’nin 02 Aralık 2014 Salı günü gerçekleşen 2 oturumun ilk konuğu IMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi oldu. DTO'yu temsilen Yönetim Kurulu üyesi Kpt. Murat YILMAZEL ve Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Kpt. Mihri ÇELİK katıldılar.

Konuşmalarına okulumuzda bulunmaktan duydukları mutluluğu belirterek başlayan Kpt. Murat YILMAZEL samimi bir giriş yaparak, konuşmasına denizcilikteki ilk yıllarını anlatarak başladı. DTO'nun misyon ve vizyonundan bahseden Kpt. Mihri ÇELİK, gelecekteki zabit ve zabit adaylarından beklentilerini belirtti; operasyonların kara opsiyonunda da çalışanların mutlak deniz tecrübesine sahip olmasının gerekliliğini vurguladı. Sektörde kalifiye ve uzun ömürlü işini icra edecek elemanlara ihtiyaç olduğunu vurgulayan Kpt. Murat YILMAZEL bu konu hakkında sosyal yaşamdan da feragat edilmesi gerektiğini ve gerekli özverilerin yapılmasını bunlara ek olarak bilinçli bir şekilde bu mesleğin icra edilmesi gerektiğini söyledi.

Sorulan sorulara içtenlikte cevap veren IMEAK DTO temsilcilerine teşekkür plaketlerini Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği 3. Sınıf öğrencisi İrfan DİNÇER ve Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği 3. Sınıf öğrencisi Direnç DEMİR takdim ettiler. Oturum toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

Bu yıl 19.su gerçekleşen Kış Kariyer günlerinin 2 Aralık 2014 Salı günü gerçekleşen son oturumun konuğu İnce Denizcilik oldu. İNCE Denizcilik'i temsilen DPA/Teknik Müdür A. Yaşar CANCA ve DPA Yardımcısı Gizem ÇEVİK oturuma katıldılar.
Gizem ÇEVİK konuşmasına Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi’nde bulunmaktan dolayı duydukları mutluluğu belirterek başladı. Şirket hakkında kısa bir bilgilendirmenin ardından, Gizem ÇEVİK şirket filosunda 14 kuru yük gemilerinin bulunduğundan bahsetti. Stajyerlerine verdikleri önemi vurgulayan Yaşar CANCA personel politikalarından söz etti. 


Kendilerine yöneltilen soruları içtenlikle yanıtlayan İnce Denizcilik temsilcilerine teşekkür plaketi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği 3. sınıf öğrencisi Furkan KUYU ve Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği 3. sınıf öğrencisi Gülhelin EKREM tarafından verildi. Oturum toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Editör: TE Bilişim