DTO İzmir Seçimleri Devam ediyor

DTO İzmir Şubesi seçimleri bu sabah DTO İzmir Şubesi Merkezinde başladı. Oda üyesi 550 kişi oy kullanma işlemini saat 17:00'ye kadar sürdürecek.

DenizHaber ajansı  İzmir muhabiri Eylül ÇETİNKAYA seçimlerin nabzını dakika dakika tutuyor...

DTO İzmir şubesi adaylarından Hakkı Toros, seçim konusunda bir şeyler söylemek için henüz çok erken olduğunu, seçimler sonuçlanana kadar merakla beklediklerini söyledi. Seçimlerin gün boyunca devam edeceğini belirten Toros, çıkacak sonuçlardan umutlu olduklarını sözlerine ekledi.

Uzun süren seçim telaşından sonra son güne geldiklerini ifade eden Toros, sandıktan çıkacak sonuca saygılı olacaklarını dile getirdi.

Sabah saatlerinde yoğun katılımın olduğu gözlenen seçimde, adayların birbirlerinden uzak durmaları, bir araya gelmemeye özen göstermeleri dikkat çekti.

Hakkı Toros ile birlikte görüntü alma isteğimize olumsuz yanıt veren Geza Dologh, yaşanan o kadar gerginlikten sonra birlikte görüntülenmek istemediğini söyledi.

Yönetim kurulu isimleri konusunda tekrar bilgi veren Dolough, yönetim kurulu listesinde genç isimlerin yeraldığını , bundaki amaçlarının yeni isimler yetiştirmek ve bundan sonraki seçime hazırlamak olduğunu söyledi. Geza Dolough’un yönetim kurulu listesi şu isimlerden oluşuyor: Yönetim Kurulu Başkanı Geza Dolough, Başkan Yardımcısı Bülent Onural (Yüksek Denizcilik Fakültesi mezunu), Muhasip Üye Yusuf Öztürk ( Deniz İşletmeciliği Yüksekokulu mezunu), Can Özgen ( Çeşme Ulusoy Müdürü) ve Akın Kandemir.
Geza Dologh’un kadrosunda ayrıca, ilk defa bir bayan  Oda Meclis Başkanı L. Özden Çokdeğer bulunuyor. Meclis başkan yardımcılığını da Bülent Çakın yapacak.

2 gün önce ilk Meclis toplantısını yaptıklarını belirten Dologh, bunun resmi değil ‘Gölge Meclis’ olduğunu sözlerine ekledi. Çeşitli illerde 15 temsilciliklerinin bulunduğunu ve dolayısıyla  Gölge Meclise katılımın fazla olduğunu söyledi. Gölge Meclis’e toplam 55 kişiden 52 kişinin katıldığını ve 2.5 saat boyunca ne yapacaklarını konuştuklarını belirtti.

‘Odayı bilmeyen, odanın işleyiş şeklini bilmeyen biri bence başkan adayı olmamalı’ diyen Dologh, Bugüne kadar bir çok yerde bu beyanatı verdiğini,  bunu bugünde tekrarlamakta fayda gördüğünü söyledi. Bu işte işi yapmanın değil, bu işin ocağında çalışmanın daha önemli olduğunu sözlerine ekledi.

5590 sayılı yasada 1 dönem başkanlık yapan Dologh, 5714 sayılı yasada 2. dönem başkanlığını gerçekleştirdi. Yasaya göre bu dönem kazanırsa Dologh’un son dönemi.

Eski AKP Milletvekili ve DTO Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Kaptanoğlu da oradaydı.

Geza Dologh saat 10:00 da oyunu kullanmak için geldi.

İkinci aday Hakkı Toros sonuçlardan umutlu olduğunu söyledi.

Geza DOLOUGH ekibinden Meclis Başkan Adayı L. Özden ÇOKDEĞER

Denizciliğimizin duayenlerinden Uzmar'ın sahibi Altay altuğ da oradaydı.

Editör: TE Bilişim