DÖDER’DEN YTÜ GİDF DEKANINA ZİYARET

   Geleneksel olarak düzenlediği Türkiye turneleriyle okullara ve denizcilik öğrencilerine kendini tanıtan DÖDER bu kapsamda YTÜ Gemi inşaatı ve Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bahri Şahin’i ziyaret etti.

   Ziyarette Döder yönetim kurulu başkanı Çağrı aksin, yön. kurulu üyesi Gürsel Dökük ve Denetleme kurulu üyesi Kürşat Pekşen hazır bulundular. GMO Öğrenci Konseyi başkanı Orçun Balbaş ve Doç. Dr. Eyüp Dağcı’nın da eşlik ettiği ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Samimi bir ortamda gerçekleşen sohbette denizcilik ve gemi inşa sektörünün sorunları,  sektörde eğitim sorunu, sivil toplumun önemi gibi konulara değinildi. Karşılıklı görüş alışverişleriyle geçen ziyarette Döder’in sektördeki yeri konusuna dikkat çeken Şahin, Döder’in faaliyetlerinin çok eskiye dayandığını ve köklü bir yapılanma olduğunu belirtti. Öğrencilerin bu tarz çalışmalarına canı gönülden destek verdiklerini bundan sonra da vermeye devam edeceklerini söyleyen Şahin sözlerine şöyle devam etti:

 “Öğrencilerimizin ve okullarımızın birlik beraberlik içerisinde olması oldukça önemli. Sektörümüz ve okullarımız ortak projelerle çok daha iyi noktalara gelmelidir. Eğitim alanında hizmet alan öğrencidir. Ve önemli olan öğrencinin ne istediği, bizlerden ve okulundan neler beklediğidir. Bu bağlamda öğrencilerin isteklerini dile getirmede, sektörel bir birlik oluşturmada büyük işler başaran DÖDER’İN her zaman destekçisi olmaya devam edeceğiz.”

Döder’in bu seneki faaliyetleri hakkında da bilgi alan Dekan Şahin’e derneğin çıkarmış olduğu Denizden dergisi takdim edilerek ziyaret son buldu.

 

Editör: TE Bilişim