DÖDER TRT RADYO’YA KONUK OLDU

Denizcilik Öğrencileri Derneği (DÖDER) 30.11.2009 tarihinde Kapt. Prof. Dr. Necmettin AKTEN’in yorumcu olarak katıldığı ve Filiz YENTÜRK’ün  yapımcısı olduğu DOSYA- Deniz Ekonomisi adlı programa konuk oldu.

Bayram münasebeti ile şehir dışında olan AKTEN programa telefon ile katılım gösterirken, programa Denizcilik Öğrencileri Derneği’nden Yönetim Kurulu Başkanı Başar BEYAZOĞLU, Genel Sekreter Ensar Emin KAYMAZ, Yönetim Kurulu Üyeleri Dilan AKBABA ve Esra Kurşunlu katılım gösterdi.

Programın başlangıcında Denizcilik Öğrencileri Derneğinin kuruluşu hakkında bilgi veren öğrenciler, daha sonra 2009-2010 DÖDER yönetimini devir aldıklarından beri yapmış oldukları faaliyetlerden bahsettiler.

Bu faaliyetler kapsamında eğitim alanında 3 seminer verdiklerini dile getiren öğrenciler ayrıca Yüzen Okul olarak bilinen ve Dünya turu yapan öğrencileri Türkiye’de ağırladıklarını belirttiler ayrıca, öğrenciler bu sene içerisinde  denizcilik eğitiminin geliştirilmesine yoğunlaşacaklarını ve biir çok faaliyet yapacaklarını dile getirdiler. 

Editör: TE Bilişim