DÖDER TEKRARDAN TÜRKİYE TURNESİNDE

DÖDER-Denizcilik Öğrencileri Derneği Yeni Dönem Türkiye Turnesi kapsamında ilk olarak Hacı Rahime Ulusoy Anadolu Denizcilik Meslek Lisesinde seminer düzenledi.
 
Denizcilik Öğrencileri Derneği 2009–2010 döneminde başlattığı Türkiye Turnesine yeni dönem 2010-2011de de hiç hız kesmeden devam ediyor. Turne kapsamında ilk olarak Hacı Rahime Ulusoy Anadolu Denizcilik Meslek Lisesinde seminer düzenledi. Dernek hakkında tanıtım yapıldıktan sonra daha 15–16 yaşlarında mesleğe başlamaya karar veren denizcilerle deniz hayatı ve ilerde yaşayacakları sıkıntılar üstüne bir söyleşide yapıldı.
 
2 oturum şeklinde düzenlenen söyleşide DÖDER temsilcileri denizciler için bir onur ve şeref olan “Denizcilik Üniformasının” öneminden bahsetti. Denizcilik üniformasının daha bu yaşta bu sorumluluğu almanın çok zor olduğunu bildiklerini kendilerinin de denizcilik meslek lisesi mezunu olduğunu belirten DÖDER yetkilileri bu konuda daha hassas olunması gerektiğini belirtti. Bunun üstüne öğrenciler daha dikkatli olacaklarının sözünü verdiler. Düzenlenen seminer ardından öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi.
 
Fotoğraflar: Hüseyin Altay Yontan

Editör: TE Bilişim