DENİZLERİN FORMULA 1’İ “CLASS1” İLK GÜN KAZANANLARI BELLİ OLDU…
 
Denizlerin Formula 1’i olarak anılan, dünyanın en iyi pilotlarının katıldığı sürat teknesi yarışları Class 1, 15 – 16 Haziran tarihlerinde İstanbul Pendik’teki Marintürk İstanbul City Port Marina’da EDOX ‘un resmi zaman sponsorluğunda gerçekleşen yarışın 15 Haziran Cumartesi Pendik Marintürk İstanbul City Port’ta gerçekleşen ilk yarışları tamamlandı.

Dünya çapında üne sahip olan Class 1 yarışları, yine dünyanın en iyi pilotlarından oluşan takımları ile denizlerde unutulmaz anlara imza atıyor.Class 1 yarışlarına bu sene katılan ülkeler, başta Uğur Işık’ın Işıklar takımı ile temsil ettiği Türkiye olmak üzere, Avusturalya İtalya, Norveç, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar, İngiltere, Amerika gibi dünyanın bir çok yerinden…

Yarış severlerin merakla takip ettiği uluslararası yarışın resmi zaman tutucusu EDOX. EDOX'un Class 1 yarışları için tasarladığı Class 1 serisi saatler de yarış öncesi hem basına hem de yarış severler ile buluşuyor.
 
Oldukça çekişmeli geçen ve heyecanlı anlara tanıklık eden yarışta Victory Team’in (UAE) spin atmasından dolayı 2. kez start verildi. Buna göre yarışın sonunda, dün sıralama turunda 2. olan Hub Team (AUS) bugünkü (15 Haziran Cumartesi) yarışta 1., Uğur Işık’ın yarıştığı Zabo – Işıklar Takımı 2. ve İtalya 8 Fendi Racing Takımı 3. oldu.
Kazananlar; 1. olan Hub Team (AUS) Darren Nicholson ve Rosso Willaton, 2. olan Zabo – Işıklar Takımı (NOR) Uğur Işık ve Chris Zaborowski, 3. olan LF8 Fendi Team (ITA) Miles Jennings ve Alfredo Amato…

Editör: TE Bilişim