II. DENİZİN YILDIZLARI KARİYER GÜNLERİ

Yıldız Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi Denizcilik Kulübü olarak her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği Denizin Yıldızları Kariyer Günleri organizasyonun bu yıl ikincisini Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesinin desteği ile gerçekleştirerek, ülkemizin saygın ve sektörde öncü denizcilik firmalarını, okulun  Oditoryum Salonu’nda 15 – 16 – 17 Nisan 2013 tarihlerinde ağırlayacak.

Seminerde öncelikle katılımcıların firma tanıtımlarından sonra seminere öğrenci isteklerinin ve sorularının cevaplandırması ile devam edilecek.

Seminerler sonrasında kokteyl alanına geçilerek öğrenciler ile firma yetkilileri arasında görüşme imkanı sağlanacak ve kendilerine daha samimi bir ortamda katılımcı firmanın tanıtılması sağlanacak.

Bu etkinlik çerçevesinde öğrencilerin zorunlu stajları öncesi zabitlik hizmetlerinde çalışmayı istedikleri firmayı belirlemesinde yardımcı olması ve geleceklerini planlamada yön verebilmek amaçlanıyor.

15-16-17 Nisan 2013 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan “Denizin Yıldızları” etkinliğimize tüm sektör çalışanları akademisyenler ve öğrenciler davetli.

Editör: TE Bilişim