Liderlikte arayı sürekli açan DenizHaber.Com sertifikalı rating değerlendirme sistemine geçti. Bu sistemle okuyucularımız bütün sitelerle karşılaştırma yapabilir.

İzleyici kitlesini sürekli genişleten ve daima daha iyi, daha kaliteli ve daha hızlı haber sunma derdinde olan DenizHaber, kısır polemiklerin içine girmeden denizciliğimiz için üretmek hedefine odaklandı. 

Elbette ki Türk Denizciliği de sitesini birinciliğe taşıyarak onore edecekti. Sonuçta bunun başarıldığı görülüyor.

Tüm okuyucularımıza tekrar tekrar teşekkür ediyoruz. 

Aşağıdaki linke tıklayarak www.denizhaber.com sitemizin izlenme oranlarını görebilirsiniz. 

http://www.alexa.com/siteinfo/denizhaber.com#

 

 

Ayrıca; yine Lojitürk Medya Grubu içerisinde yayın yapan SeaNews Turkey (www.seanews.com.tr) haber sitemizin izlenme oranları son bir yıl içerisinde sürekli yükselerek dünyada en çok izlenen  5 denizcilik sektör haber sitesi arasına girdi. Özellikle Costa Concordia kazasında yaptığı habercilikle çok geniş bir izleyici kitlesi yakalayan SeaNews dünyada tüm siteler arasında400 bininci sııralara kadar tırmandı. SeaNews ayrıca Google aramalarında da en üst sıralarda çıkanbir sektör sitesi olma özelliği taşıyor.

 SeaNews izlenme oranlarını aşağıdaki linkten görebilirsiniz. (NOT: SeaNews izlenme oranları tahminidir, DenizHaber gibi %100 doğruluk içeren sertifikalı oranlar değildir.)

 

 

Editör: TE Bilişim