DenizHaber, Boat Show'da Yerini Aldı

"Türk Denizciliği Neredeyse, Biz Oradayız" ilkesiyle hareket eden DenizHaber; Avrasya Boat show'da 7 no.lu salon girişindeki ana fuayede ziyaretçilerle buluşuyor. 

Önümüzdeki hafta içerisinde katılımcı firmalarla yapacağımız mini röportajlarla denizciliğimizin amatör denizcilere yani Müsteşar Naiboğlu'nun açılış konuşmasında belirttiği gibi "denizi sevenlere" açılan bu önemli kapısından sizlerin de bakmanızı sağlamaya çalışacağız.

DenizHaber.Com ile ilgili bilgi almak, bizlerle tanışmak için tüm katılımcıları ve ziyaretçileri, fuayede Sabah-ATV standının yanında yer alan DenizHaber-Lojitürk standına bekliyoruz.

Açılışta Ziyaretçilerimiz

Müsteşar Naiboğlu ile birlikte; CHP Antalya Milletvekili Hüsnü Çöllü; Gemi İnşa ve Tersaneler Genel Müdürü Yaşar Duran Aytaş; Yıldız Üniversitesi Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Deniz Ulaştırması Genel Müdürü Özkan Poyraz, Denizcilik Müsteşarlığı İstanbul Bölge Müdürü Cemalettin Şevli; Bölge Müdür Yardımcısı Cengiz Özkan; İzmir Bölge Müdürü Hızır Reis Deniz, İstanbul Liman Başkanı Mustafa Azman, DENTUR Başkanı Yavuz Sipahi standımızı ziyaret ettiler.

<>

 

<>

 
 
Editör: TE Bilişim