İTÜ Denizcilik Fakültesi (YDO) Mezunları Derneği "DENİZDEN GELENLERLE ÖĞRENCİ BULUŞMALARI" adı altında bir program başlattığı bilgisini paylaştı.

Program bünyesinde mezunlarla, İTÜ Denizcilik Fakültesi öğrencilerini bir araya getirmek hedefleniyor. İTÜ DEFAMED (YDO) yönetim kurulu tarafından yapılan açıklamada; ''İTÜ Denizcilik Fakültesi öğrencileri mesleğimizin ve derneğimizin geleceğidir, bu bilinçle değerli öğrenci kardeşlerimizin sürekli yanında olmak için İTÜ Denizcilik Fakültesi Dekanlığının destekleriyle çok yakında derneğimizin İTÜ Denizcilik Fakültesi Tuzla Yerleşkesinde bir merkezi olacağını ve bu konuda ayrı bir duyuruda bulunacağımızı mutlulukla belirtmek istiyoruz.'' ifadeleri yer aldı.

"DENİZDEN GELENLERLE ÖĞRENCİ BULUŞMALARI", 20 hafta boyunca devam edecek bir program olmakla birlikte bu buluşmalarda, hayat yolculukları, başarı öyküleri ve meslek yaşantıları konusunda öğrencilerin yoluna ışık tutacak mezunlar etkinliklere davet edilcek. 

Açıklamada mezunlara çağrıda bulunularak; ''Mezunlarımızın programa ilgisi yoğun olduğu için, siz de öğrenci kardeşlerimizle buluşarak, onların mesleki maceralarında alacakları kararlar atacakları adımlar konusunda paylaşımlar yapmak istiyor ve iz bırakacağınızı düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçin. ([email protected])'' denildi.

Editör: TE Bilişim