Denizcilik Sektörü BADER İftarındaydı

Barbaros Denizciler Derneği (BADER), 9’uncu geleneksel iftarı ile denizcilik sektörünü bir araya getirdi. Barbaros Denizciler Derneği (BADER) ,her yıl organize edilen geleneksel iftarların 9’uncusunu Crown Plaza Asia Otel’de gerçekleştirdi.

Denizcilik sektörünü bir araya getiren iftar programına Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul eski Milletvekili Durmuş Ali Torlak ,Bağımsız İzmir eski Milletvekili İlhan İşbilen, Denizcilik Federasyonu Başkanı Erkan Dereli, Gemi Makine İşletme Mühendisleri Odası (GEMİMO) Başkanı Feramuz Aşkın,Pak Deniz İşçileri Sendikası Başkanı Ahmet Gürkan Yalçın ve çok sayıda sektör temsilcisi katılım sağladı.

İftarda konuşan BADER Yönetim Kurulu Başkanı Osman Bayhan, 9’uncu geleneksel BADER iftarında sektörle buluşmaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirtti.  BADER olarak sektörün dinamiklerini bir araya getirdikleri iftar programının düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Bayhan, "Güçlü Türkiye için güçlü denizcilik" sloganıyla çıkılan yolda ekmeğini denizden kazanan sektör temsilcilerinin BADER çatısı altında bir araya gelmesinin kendilerini bahtiyar ettiğini ifade etti. Denizcilik sektöründe dünyada söz sahibi olabilmenin yolunun eğitime önem verilmesinden geçtiğini vurgulan BADER Yönetim Kurulu Başkanı Osman Bayhan, “Öyle inanıyorum ki hedeflere ulaşabilmek için eğitimde kalitenin artırılması gerekmektedir.

Denizci devlet, denizci millet olmak adına denizi sevmek ve tanıtmak için BADER olarak her türlü gayretin içinde olacağımızı belirtmek isterim” şeklinde konuştu. Ekmeğini denizden kazanan, ortak paydası deniz olan herkese önümüzdeki dönemde bol ve hayırlı kazanç dileyen Bayhan, katılımcılara teşekkür ederek konuşmasını tamamladı. BADER Yönetim Kurulu Başkanı Osman Bayhan’ın konuşmasının ardından iftar organizasyonun düzenlenmesine katkısı olan sponsor firmalara plaket takdim edildi.  Ayrıca BADER eski Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Dülgar’a derneğe katkıları ve hizmetlerinden dolayı BADER Yönetim Kurulu Osman Bayhan tarafından teşekkür plaketi verildi. Plaketi teslim alan Kaptan Mustafa Dülgar, “Benim bildiğim emekli olanlara plaket verilir. Ama ben böyle görmüyorum. Biz bu yolun yolcusuyuz. Her zaman derneğimizin hizmetine hazırız. Bu işin emeklisi olmuyor, rahmetlisi oluyor. Ölene kadar buradayız. Hepinizin de katkılarının devamını bekliyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim