Denizcilik Ekonomisi Üzerine bir Konferans 

Southampton Solent Üniversitesi tarafından İTÜ Denizcilik Fakültesi’nde Denizcilik Ekonomisi Üzerine bir Konferans Düzenlendi !

6 Mart Perşembe günü Southampton Solent Üniversitesi Öğretim Üyesi ‘Leif Ollivierre’ tarafından ‘Dünya’daki Denizcilik Sektörlerinin’ küresel ekonomik kriz çerçevesindeki mevcut performansı ve geleceği üzerine geniş katılımlı bir konferans verildi.

İTÜ Denizcilik Fakültesi lisans ve yüksek lisans öğrencileri tarafından ilgi ile izlenen konferans sonrasında öğrenciler soru sorma ve tartışma fırsatını da yakaladılar. Konferans sonrasında, Southampton’da ve İngiltere lisans ve yüksek lisans imkanları hakkında da öğrencilere detaylı bilgiler verildi. Bu çerçevede, Southampton Solent Üniversitesi Uluslararası Pazarlama Direktörü ‘Zoe Green’ ve ‘ATEC’ Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı firması yöneticisi ‘Ali Ersoy’ tarafından İngiltere’deki eğitim imkanları hakkında detaylı bilgiler verildi. Konferans, İTÜ-Denizcilik Fakültesi ve Southampton Solent Üniversitesi arasında ikili işbirliği imkanlarının araştırıldığı akademik araştırma toplantıları ile devam etti.

Editör: TE Bilişim