DENİZCİLERDEN AKAYDIN’A TEŞEKKÜR

Kaleiçi Yat Limanı’nda faaliyet gösteren günübirlik tur tekne işletmecileri sorunların çözümüne yardımcı olduğu için Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’a teşekkür ettiler.

Kaleiçi SS 200 No’lu Yelkenli ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ahmet Lavaşçı, ‘’Kaleiçi denizci esnafı Başkan Akaydın’ın konuşmalarından umutlandı. Başta Başkan Akaydın, Önceki dönem CHP Antalya Milletvekili Hüsnü Çöllü, DTO Başkanı Ahmet Erol ile Ulaştırma AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Yıldırım’a teşekkür ediyoruz’’ dedi.


Kaleiçi denizci esnafı ziyaretlerine gelerek sorunlarını dinleyen ve sorunların çözümüne yardımı olan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’a teşekkür ettiler.

Kaleiçi SS 200 No’lu Yelkenli ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ahmet Lavaşçı yaptığı açıklamada, uzun zamandır Kaleiçi günübirlik tur tekne işletmeciliği yapan denizci esnafının sorunlarının arttığını belirtti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’ın denizci esnafının sıkıntılarının çözümü amacıyla DTO Başkanı Ahmet Erol, önceki Dönem Antalya Milletvekili Hüsnü Çöllü ve Ulaşım A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Yıldırım ile birlikte ziyaret etmesine çok sevindiklerini söyledi. Lavaşçı, şunları kaydetti.

‘’Kaleiçi Yat Limanında denizci esnafımız son dönemlerde çok sorun yaşamaya başladı. Özellikle limana büyük yatların gireceği dedikodusu denizci esnafını strese sokmuştu. Sayın Belediye Başkanımız bizleri ziyaret ederek sorunların çözümüne yardımcı olacağı sözünü verdi. Limana büyük kapasiteli yolcu tekneleri girmeyecek. Yat limanına yeni tekne girişi olmayacağını ve plaka sistemine geçileceği sözünü verdi. Başkan Akaydın denizci esnafını rahatlattı. Başkanımıza ve önceki dönem Antalya Milletvekilimiz Hüsnü Çöllü’ye çok teşekkür ediyoruz.’’

Lavaşçı, ayrıca Deniz Ticaret Odası Antalya Şube Başkanı Ahmet Erol, Ulaşım A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Yıldırım’a da sorunların çözümünde katkılarından dolayı minnettar olduklarını kaydetti ve teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim