Denizciler Van Kahvaltı Sofrasında Buluştu

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müşavirlerinden Cemalettin Şevli Kadıköy Gündüz Aybay Denizcilik Merkezinde bir kahvaltı sohbeti düzenledi.

GEMİMO Başkanı Feramuz Aşkın, İLKFER Denizcilikten Mühendis İlker Meşe, Türk Kılavuz Kaptanlar Derneği Başkanı İsmail Akpınar, Sarıoğlu Denizcilik Kaptan Tahir Sarıoğlu, Gemi Trafik Operatörleri Derneği Hasan terzi, ONURSAN Yılmaz Onur, Süleyman Savaş, Tayfun Sözer, Hakkı Toros, Mühendis Erkan Dereli, Koray Karagöz, Birol Bayraktar, Cengiz Karabüber, Yıldırım Nebi, Adnan Erdal, Vehbi Üstün, Sadi Atalay İm, Alper Demircan kahvaltıya katıldılar. 

Sohbet havasında geçen kahvaltıda konuşan Cemalettin Şevli “Van’lıyım, uzun süre İstanbul’da kaldım, hatta en uzun süreli İstanbul’da görev yapan bürokratlardan biriyim. İstanbul’u evim gibi görüyorum. Buradaki denizci dostlarımı, ağabeylerimi özlüyorum. Bu toplantı da bu özlemin sonucunda doğdu. Hem bizim kültürümüzde bu var. Ben çocukluğumda hatırlıyorum. Van’daki evimizde bir misafir bölümü olur, en güzel yemekler gelen konuklar için hazırlanır ve onlara ikram edilirdi”. Dedi.

Sohbet ve kahvaltıdan sonra hatıra fotoğrafı çekildi.

Editör: TE Bilişim