Geleneksel 17. DEFAV Dayanışma Gecesinde denizciler Ferhat Göçer'in müziği ile neşeli saatler geçirdiler.

Maslak Sheraton'da düzenlenen geceye İTÜ Rektörü Muhammed Şahin, Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik  Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Suat Hayri Aka, Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik Bakanlığı  Deniz ve İç Sular Genel Müdürü Cemalettin Şevli, İstanbul Liman Başkanı H. Gani Aygün, Sivil toplum örgütlerinin başkan ve yönetim kurulu üyeleri, denizcilik sektöründen firma temsilcileri katıldı.

Gecede DEFAV Başkanı Bülend Temur, İTÜ Rektörü Muhammed Şahin ve UZMAR Yönetim Kurulu Başkanı Altay Altuğ birer konuşma yaparken, Kaptan Altay Altup ağız mızıkası ile nefis bir konser de verdi.

Gece, destekleyen kuruluşlara plaket sunumu ile devam etti.

Daha sonra Ferhat Göçer sahne aldı ve denizcilere nefis bir konser sundu.

Rektör Şahin: "Yurdun işletmesini Vakfa vereceğiz"

Gecede konuşan İTÜ Rektörü Muhammed Şahin, İTÜ Denizcilik Fakültesi Tuzla yerleşkesinde geçtiğimiz yıl açılan Binali Yıldırım Öğrenci Yudunun işletmesini DEFAMED Vakfına vereceklerini söyledi.

Rektör Şahin, konuşmasında Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a İTÜ'ye ve sektöre yaptığı başarılı çalışma ve desteklerden dolayı teşekkür ederken, önceki hafta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşmede kendisine Bakan Yıldırım'ın "en çalışkan bakan" olduğunu ifade ettiğini belirtti.

Şahin ayrıca, Tuzla'da Arı Teknokent kuracaklarını da tekrarladı. Şahin, Haziran ayında Rektörlük süresinin sona erdiğini açıklayarak, yeniden aday olacağını da belirtti.

Editör: TE Bilişim