“Denizci Trabzonsporlular Whatsapp grubu” kuruldu

 “Denizci Trabzonsporlular Whatsapp grubu”nu kuran Trabzonsporlu denizciler, kısa süre içinde bütün denizci Trabzonsporluları bir araya getirmek için çalışmalara başladı.

Trabzonspor Kulübünün Başkanı Kpt. Ahmet Ağaoğlu’nun, İMEAK DTO Meclis Başkanı Kpt. Salih Zeki Çakır’ın, KOSDER Başkanı Hüseyin Kocabaş’ın,  ARES Tersanesi Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Kalafatoğlu’nun, Çeksan Tersanesi Yönetim Kurulu Başkanı Başaran Bayrak’ın, Akbaşoğlu Grup’tan Kemal Akbaşoğlu ve Emin Akbaşoğlu’nun, yine çok önemli denizcilik sektörü firmalarının Trabzonsporlu sahipleri, yöneticileri ve çalışanlarının da aralarında olduğu “Denizci Trabzonsporlular Whatsapp grubu” giderek çığ gibi büyüyüp bütün denizci Trabzonsporlularla güçlenmeyi hedefliyor.

Grup amacını; “Denizci Trabzonsporluları bir araya getirmek, birlikte etkinliklerde bulunmak, haberleşmek, futbol ve Trabzonspor’u konuşmak,  takıma faydalı olmak…”olarak belirledi.

 Denizhaber.com olarak kendisi de denizci olan Başkan, Kaptan Ahmet Ağaoğlu ile Trabzonspor’un yolunun açık olduğunu öngörüyor ve başarılar diliyoruz.

Editör: TE Bilişim